pátek 14. října 2016

Přespolák ZŠ

Na tradiční školní závody v přespolním běhu jsme letos vyrazili pouze se třemi družstvy. Opory v kategorii starší žactvo totiž vyrazily na fotbal. Největší chuť po vítězství měla starší děvčata, která byla téměř ve stejné sestavě jako vloni na republikovém finále. Bohužel, tentokrát byly soupeřky o trochu lepší, a tak se holky  (Terka Truhlářová, Lucka Krátká, Ema Regentíková, Kája Loskotová, Eva Tesařová a Monča Drobilová) musely spokojit s bramborovou medailí. Přesto je třeba připomenout, že jako tým fungovala skvěle, když se umístila od 13. do 19. místa.
Mezi mladšími děvčaty se nejvýše umístila Jana Tesařová na 15. místě. Dále ji doprovázela Denda Smetanová, Anička Hřebíčková, Natka Krátká, Kája Filakovská a Eliška Kaiseršotová. Holky kvalitně potrénovaly a posbíraly spoustu zkušeností do dalších ročníků. Obsadily 7.místo z jedenácti škol.
Nejpříjemnějším překvapením byli mladší hoši. Kuba Pecha doběhl sedmý a Vítek Drachovský desátý. Dále je podrželi Víťa Jaroš a Adam Bláha. Zkušenosti získával Maritn Němec. Celkově tento tým získal pohárek za třetí místo. Gratulujeme a těšíme se na další závody.
Fotky si můžete prohlédnout v tomto odkazu.


Žádné komentáře:

Okomentovat