sobota 23. září 2017

Podzimní akce

V rámci hostování v družstvech Nové Včelnice jsme si pěkně zazávodili na posledních kolech krajského přeboru. Mladší žákyně Karolína Filakovská (60m př.- 12,31s, koule - 7,05m, kriket - 33,74m) pokračovala ve sbírání důležitých zkušeností a zlepšování osobních rekordů. Starší žákyně i žáci získali shodně stříbrné medaile v krajském přeboru, a tak je čekalo ještě mistrovství Čech. Monika Drobilová, Valentýna Omastová, Ondřej Vojta, Marek Schwarz i Jakub Pecha se rozhodně neztratili.
Fotky z KPD jsou zde.
Letos nás v září čekal také školní atletický čtyřboj, který se v minulých letech konal vždy na jaře. Přestože jsme vlivem nemocí a zranění měli oslabené sestavy, všichni srdnatě bojovali a v okresním kole družstva dívek i chlapců uspěla (1. a 2.místo) a postoupila do krajského kola. To se konalo hned další týden. Chlapci, posilněni o Jakuba Pechu, dokončili nakonec druzí o pouhých sedm bodů. Na republikové finále tedy letos nepostoupili jen velmi těsně. Holky v lehce pozměněné sestavě, kterou posílila Eva Příhodová, doběhly čtvrté. Všem patří velká gratulace a pochvala za skvělé atletické vystupování a fair play.
Fotky z atletického čtyřboje jsou zde.
Zleva stojí Hašek, Hauserová, Vojta, Truhlářová, Suchý, Drobilová, Bláha a Omastová.
Jednou z posledních pěkných akcí na dráze byl tradiční Atletický Jindřicháč, což je také čtyřboj. Náš tým tvořila děvčata z přípravky (Nina Zajícová, Kačka Do Le Thuy Vy a Julča Ovčíková), která předvedla výborné výkony a dokončila na 2., 5. a 7.místě z 24 závodnic. Mladší žákyně jsme měli dvě. Jana Tesařová i Eliška Hauserová byly také spokojené, přestože na medaile to nestačilo. Starší žákyně Moniku Drobilovou a Valču Omastovou doplnila Verča Molová, která je již na střední škole a trénuje tedy jinde. Stříbrný starší žák Jakub Pecha si dělal osobní rekordy a vše mu šlo ten den výborně. Kromě atletů pravidelně trénujících v našem oddíle se zúčastnila závodů také téměř kompletní rodina Tesařů a určitě si celý den pěkně užila.
Fotky z Jindřicháče jsou zde.
Naši závodníci s patrony závodu Denisou Rosolovou a Adamem Sebastianem Helceletem.




Žádné komentáře:

Okomentovat