pondělí 3. února 2020

Nejrychlejší sprinter je z Nové Bystřice

Na krajské přebory v hale pro rok 2020 na pražský Strahov jsme dorazili jako jedna z nejmenších výprav. Přesto jsme o sobě dali vědět. Na 60m mladšího žactva postoupil z prvního místa do finále Jonáš Böhm, který předváděl vynikající výkony již vloni při reprezentaci kraje. Ani ve finále nenašel žádného rychlejšího soupeře a zaslouženě se stal přeborníkem Jihočeského kraje, když na setinu zopakoval svůj výkon (8.26s). Dále se zaskvěl v "zatáčce" a na 150m (20.45s) bral bronzovou medaili.
Jedinou naší starší žačkou byla Anička Hřebíčková, která šla svou oblíbenou výšku (131cm) a sprinty na 60 (9.39s) a 150m (23.20s). V žádné z těchto disciplín se v silné konkurenci nevešla do desátého místa.
Prvním rokem mezi mladšími žačkami je také Nina Zajícová. Ta se těšila zejména na sprinty na 60 (9.47s) a 150m (22.84s), kde ovšem zaostala za svými osobními rekordy. Její parádní disciplínou jsou a budou zřejmě střední tratě. Již vloni patřila v kraji k nejrychlejším na 600m, a tak jsme byli všichni napnuti, jak zvládne svou premiéru na trati 800m. Ze čtyřech desítek závodnic (tři rozběhy) obsadila nakonec páté místo (2:44,79), když z jejího ročníku byla před ní pouze jediná závodnice.
Protože všichni předváděli, to nejlepší, co právě mohli, tak jsme si cestu z večerní Prahy zpestřili návštěvou populárního fastfoodu v Průhonicích.
Podrobné výsledky můžete studovat zde.
Další fotky a krátká videa ze závodu zde. 

Žádné komentáře:

Okomentovat